Caòtic Medem

No m’ha agradat Caòtica Ana. Poca cosa més que un devessall d’imatges sense solta ni volta. Un film pretensiós fins a dir prou on no he estat capaç en cap moment de creure’m el joc, de deixar-me dur, d’entrar en una història que es vol poètica, màgica, i que, al meu parer, és rídicula.

Vaig eixir del cinema decebut, com també em va passar amb Lucía. Haurem d’esperar a veure si a la pròxima, l’encerta. Hi ha motius per confiar en el director basc. Les seues 4 primeres pel.lícules, i de manera especial Los amantes, em vam deixar un bon sabor de boca.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Caòtic Medem

 1. caterina diu:

  A mi “Los amantes” me va agradar molt. “Lucía” no massa. “Caòtica Ana” vaig pensar que podria estar bé i potser seria interessant veure-la. Però no m’han parlat gaire bé i veig que no t’ha agradat tampoc. M’estalviaré l’entrada del cinema per a una altra cosa jeje

 2. daina diu:

  jo també volia anar-la a veure, però tampoc n’he sentit bones crítiques. veig que tu també ho corrobores… així que em sembla que m’ho repensaré.

 3. Xenofílic diu:

  Jo la vaig a veure avui però em sembla que pel que dieu no paga la pena…ja us ho diré!

 4. Xenofílic diu:

  Jo la vaig a veure avui però em sembla que pel que dieu no paga la pena…ja us ho diré!

 5. Xenofílic diu:

  Jo la vaig a veure avui però em sembla que pel que dieu no paga la pena…ja us ho diré!

 6. Doncs jo la vaig anar a veure ahir a la nit al cinema i la veritat em va encantar. Potser no és massa creíble, no ho sé. Però em va agradar molt i em va tenir amb els ulls com a plats durant tota la seva duració.
  Si que potser hi ha un parellet d’escenes una mica grolleres i brutes cap al final però, llevant-les a mi m’ha agradat.
  Només és una opinió…

 7. Xenofílic diu:

  Doncs a mi no m’ha agradat. No és el Medem que esperava, a veure si remunta pel proper film!

 8. Gràcies per passar-te, David. Totes les opinions són vàlides. Ningú encerta o s’esquivoca.

Els comentaris estan tancats.